Acest website NU foloseste cookies.

rom uk

Cercetare de marketing

Marketing research

Consultanţă în afaceri

consultanta

Training

Training

Marketing public

Marketing in sector public

Dezvoltare internaţională

Dezvoltare internationala

Soluţii financiare

solutii financiare

  • Dezvoltarea de produse reprezintă procesul de creație al conceptului, design-ului și a ideii de marketing din spatele unui produs. Ca direcție de concentrare a efortului determinat pentru satisfacerea consumatorilor, designul de produs poate să însemne fie introducerea pe piață a unui nou produs, fie îmbunătățirea unuia deja existent. Invariabil, acesta va trebui să fie răspunsul la o întrebare neverbalizată a consumatorului, soluția pentru o nevoie sau răspunsul la o aspirație.

 

  • În contextul diversificării nevoilor tot mai punctuale ale tipurilor de consumatori, dezvoltarea de produse devine o necesitate pentru menținerea pe o piață dinamică.

 

  • Alocarea resurselor pentru o dezvoltare consistentă de produse reprezintă o preocupare continuă și sistematică a companiilor care doresc să-și mențină poziția față de concurență în condițiile schimbărilor la nivelul cererii. Pentru a vă asigura profitabilitatea, în dezvoltarea unei strategii va trebui să respectați, nucleic, un grad înalt de angajament și profesionalism în livrarea de produse și servicii care satisfac nevoi și caracteristici cât mai specifice, pentru a garanta avantaje diferențiale compatibile cu categoriile de consumatori cărora vă adresați.

 

  • Consolidarea brandului prin adaptarea constantă la cerere aduce cu sine amplificarea puterii de acțiune a produsului. Departe de a fi doar rezultatul direct al creativității, procesul dezvoltării de produse cere rigurozitate și asumare față de identitatea companiei. Inovarea discontinuă în sensul lipsei unei direcții clare de evoluție produce divizarea în timp, a amplitudinii brandului, odată cu care se va produce și o sacadare a mesajului perceput.

 

  • Asigurarea unei abordări sistematice se realizează respectând structura anatomică procesuală a generării de soluții sustenabile, insightprovenit din înțelegerea diferențelor relevante dintre producție și dezvoltare de produse. Planificarea, execuția și evaluarea trebuie să fie rezultatul cauzal inechivoc al unui tip contextualizat de nevoie identificat, pentru a genera soluții viabile compatibile cu necesitățile pieței. 

Legături utile

citat1

Ne ajutăm clienții să-și vadă consumatorii cu ochi noi, să-și vadă concurenții cu mai multă claritate și pe ei înșiși – mai obiectiv.

citat2

Ne adaptăm abordarea pentru a se potrivi cât mai bine cu nevoile unice ale clienţilor noştri.

Get Socials

Scroll to top