rom uk

Cercetare de marketing

Marketing research

Consultanţă în afaceri

consultanta

Training

Training

Marketing public

Marketing in sector public

Dezvoltare internaţională

Dezvoltare internationala

Soluţii financiare

solutii financiare

Concursul de planuri de afaceri presupune aprobarea spre finanțare sub forma ajutorului de Minimis a 36 planuri de afaceri în cuantum de 154.128 lei/ plan de afacere pentru înființarea a 36 de întreprinderi non-agricole în mediul urban în regiunea Nord-Est.

Mai multe informații legate de condițiile de participare și de eligibilitate pentru înscrierea la concurs, condițiile restrictive pentru finanțare, conținutul dosarului de concurs, modalitatea de depunere, modalitatea și criteriile de evaluare a planurilor de afaceri, modalitatea de afișare/comunicare a rezultatelor, modalitatea de soluționare a contestațiilor puteți consulta în Metodologia de selecție a planurilor de afaceri și Anexele aferente.

Pentru detalii suplimentare privind concursul de planuri de afaceri, puteți să ne contactați la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

61

Legături utile

citat1

Ne ajutăm clienții să-și vadă consumatorii cu ochi noi, să-și vadă concurenții cu mai multă claritate și pe ei înșiși – mai obiectiv.

citat2

Ne adaptăm abordarea pentru a se potrivi cât mai bine cu nevoile unice ale clienţilor noştri.

Get Socials

Newsletter

Scroll to top