Acest website NU foloseste cookies.

rom uk

Cercetare de marketing

Marketing research

Consultanţă în afaceri

consultanta

Training

Training

Marketing public

Marketing in sector public

Dezvoltare internaţională

Dezvoltare internationala

Soluţii financiare

solutii financiare

UPDATE 26.01.2022: 

Membrii structurii parteneriale anunță faptul că a fost finalizată selecția persoanelor ce fac parte din categoria Doctoranzi în ciclul de studii universitare de doctorat (studenți doctoranzi). 

În continuare se desfășoară selecția persoanelor ce fac parte din categoria Studenți (ISCED 5-7) – Pentru ca o persoană din categoria de grup țintă eligibil studenți să fie eligibil – trebuie să demonstreze la data intrării în operațiune (prima zi de curs de formare profesională în competențe antreprenoriale) că este înmatriculat cel puțin în anul 2 de studii de licență.

-------

Ținând cont de evoluția situației sanitare actuale, la dosarul de candidatură se va atașa și contractul de formare profesională semnat olograf de către beneficiar. 

Contract_de_formare_profesionala.pdf

-------

În cadrul proiectului SMART INNOVATE! – Studenți Motivați în Afaceri Responsabile și Tehnologizate Inovativ, Cod SMIS 141037, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, a fost demarată sub-activitatea I.2 Selectarea grupului țintă ce va participa la cursurile organizate în cadrul programului de formare antreprenorială.

Regăsiți mai jos Metodologia de selecție a grupului țintă cu mai multe detalii despre condițiile de eligibilitate, modalitatea de înscriere în grupul țintă, criteriile de evaluare a candidaților, precum și formularele specifice.

Dosarele pot fi depuse la sediul;

  • EASTERN MARKETING INSIGHTS SRL – strada George Coșbuc, nr. 25, ap. 2, comuna Valea Lupului, județul Iași. Persoană de contact: Irina Guțu, telefon: 0753057750.

141037_Metodologie_grup_tinta.pdf

Anexa_5_Lista_CAEN.docx

ANEXA_A_-_Scrisoare_de_intentie.docx

ANEXA_B_-_Declaratie_apartenenta_GT.docx

ANEXA_C_-_Formular_GT.docx

ANEXA_D_-_Fisa_antreprenoriala.docx

ANEXA_E_-_Declaratie_evitarea_dublei_finantari.docx

ANEXA_F_-_Declaratie_prelucrare_date_cu_caracter_personal.docx

 ANEXA_G_-_Declaratie_evitarea_conflictului_de_interese.docx

Legături utile

citat1

Ne ajutăm clienții să-și vadă consumatorii cu ochi noi, să-și vadă concurenții cu mai multă claritate și pe ei înșiși – mai obiectiv.

citat2

Ne adaptăm abordarea pentru a se potrivi cât mai bine cu nevoile unice ale clienţilor noştri.

Get Socials

Scroll to top