Acest website NU foloseste cookies.

rom uk

Cercetare de marketing

Marketing research

Consultanţă în afaceri

consultanta

Training

Training

Marketing public

Marketing in sector public

Dezvoltare internaţională

Dezvoltare internationala

Soluţii financiare

solutii financiare

EASTERN MARKETING INSIGHTS SRL, în calitate de Beneficiar în cadrul proiectului „INCLUSIVE ACTIVATOR - Integrare Non-discriminatorie prin Crearea Locurilor de muncă în Unități Sociale Implicate în Valorificarea Economiei locale”, SMIS 311154 anunță  demararea sub-activității I.2. Selectarea grupului țintă ce va participa la acțiunile de sprijin organizate.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor aferente grupului țintă este prelungit până la data de 7 octombrie 2024, existând posibilitatea prelungirii acestui termen în cazul în care numărul de participanți propus nu va fi atins.

Verificarea dosarelor va fi efectuată cu frecvență săptămânală, urmând ca acei candidați care îndeplinesc toate criteriile să fie admiși pentru participarea la sub-activitățile aferente programelor de formare profesională. În cazul în care sunt necesare clarificări suplimentare, candidații vor fi incluși în următoarele sub-activități pe măsura conformării acestora la criteriile de evaluare.

În situația în care, până la data de 7 octombrie 2024, nu se va atinge pragul asumat pentru grupul țintă, vor fi inițiate sesiuni suplimentare de depunere a dosarelor, fiecare cu o durată de 5 zile lucrătoare.

Vă punem la dispoziție Metodologia de selecție a grupului țintă, actualizată conform Corrigendum-ului nr. 1, care detaliază criteriile de eligibilitate, procedura de înscriere, criteriile de evaluare ale candidaților, precum și formularele specifice necesare (link pentru formulare editabile).

Date de contact:

  • Persoană de contact: CÎRDEI Irina-Ioana
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Telefon: 0745988285

Data: 30 septembrie 2024

Legături utile

citat1

Ne ajutăm clienții să-și vadă consumatorii cu ochi noi, să-și vadă concurenții cu mai multă claritate și pe ei înșiși – mai obiectiv.

citat2

Ne adaptăm abordarea pentru a se potrivi cât mai bine cu nevoile unice ale clienţilor noştri.

Get Socials

Scroll to top